Petter Reinholdtsen

Ny URL til den frie norske stavekontrollen
21st March 2020

Det er lenge siden jeg har sett på den norske stavekontrollen, sist jeg skrev om temaet var i 2016, og i mellomtiden har nettstedet no.speling.org forsvunnet, og både git-depotet på Alioth og mailman-tjenesten som hadde epostlistene for oversettelser blitt lagt ned. Men bokmål og nynorsk trenger fortsatt stavekontroll, så etter et par purringer fra en som har lyst til å forbedre stavekontrollen har jeg endelig fått lagt ut ny offentlig kopi av git-depotet. Jeg valgte gitlab foran github.. Siste utgave av stavekontrollen kan hentes ned fra https://gitlab.com/norwegian-language-tools/spell-norwegian. Ingen ny versjon i denne omgang altså, bare et nytt sted å samle forbedringer til den frie norske stavekontrollen. :)

Som vanlig, hvis du bruker Bitcoin og ønsker å vise din støtte til det jeg driver med, setter jeg pris på om du sender Bitcoin-donasjoner til min adresse 15oWEoG9dUPovwmUL9KWAnYRtNJEkP1u1b. Merk, betaling med bitcoin er ikke anonymt. :)

Tags: norsk, stavekontroll.

Created by Chronicle v4.6