Petter Reinholdtsen

Mangler du en skrue, eller har du en skrue løs?
4th October 2017
Når jeg holder på med ulike prosjekter, så trenger jeg stadig ulike skruer. Det siste prosjektet jeg holder på med er å lage en boks til en HDMI-touch-skjerm som skal brukes med Raspberry Pi. Boksen settes sammen med skruer og bolter, og jeg har vært i tvil om hvor jeg kan få tak i de riktige skruene. Clas Ohlson og Jernia i nærheten har sjelden hatt det jeg trenger. Men her om dagen fikk jeg et fantastisk tips for oss som bor i Oslo. Zachariassen Jernvare AS i Hegermannsgate 23A på Torshov har et fantastisk utvalg, og åpent mellom 09:00 og 17:00. De selger skruer, muttere, bolter, skiver etc i løs vekt, og så langt har jeg fått alt jeg har lett etter. De har i tillegg det meste av annen jernvare, som verktøy, lamper, ledninger, etc. Jeg håper de har nok kunder til å holde det gående lenge, da dette er en butikk jeg kommer til å besøke ofte. Butikken er et funn å ha i nabolaget for oss som liker å bygge litt selv. :)

Som vanlig, hvis du bruker Bitcoin og ønsker å vise din støtte til det jeg driver med, setter jeg pris på om du sender Bitcoin-donasjoner til min adresse 15oWEoG9dUPovwmUL9KWAnYRtNJEkP1u1b.

Tags: norsk.

Created by Chronicle v4.6