Petter Reinholdtsen

Strategispillet Unknown Horizons nå tilgjengelig på bokmål
23rd January 2019

I høst ble jeg inspirert til å bidra til oversettelsen av strategispillet Unknown Horizons, og oversatte de nesten 200 strengene i prosjektet til bokmål. Deretter har jeg gått å ventet på at det kom en ny utgave som inneholdt disse oversettelsene. Nå er endelig ventetiden over. Den nye versjonen kom på nyåret, og ble lastet opp i Debian for noen få dager siden. I går kveld fikk jeg testet det ut, og må innrømme at oversettelsene fungerer fint. Fant noen få tekster som måtte justeres, men ikke noe alvorlig. Har oppdatert oversettelsen på Weblate, slik at neste utgave vil være enda bedre. :)

Spillet er et ressursstyringsspill ala Civilization, og er morsomt å spille for oss som liker slikt. :)

Som vanlig, hvis du bruker Bitcoin og ønsker å vise din støtte til det jeg driver med, setter jeg pris på om du sender Bitcoin-donasjoner til min adresse 15oWEoG9dUPovwmUL9KWAnYRtNJEkP1u1b. Merk, betaling med bitcoin er ikke anonymt. :)

Tags: debian, norsk.

Created by Chronicle v4.6